Rreth nesh

Vizioni i Ndërmarrjes "Bleta" konsiston në: rritjen e punës dhe rritjen e cilësisë së shërbimit, rritjen e nivelit të blerjeve dhe shitjeve.
Ne krijojmë marrëdhënie të bazuara në besim duke krijuar lidhje të ndershme në komunitetin tonë,ndërsa kërkojmë efikasitetin më të lartë për të arritur koston më të ulët të prodhimit.

Produktet tona

Përfaqësuese kryesorë i Vitalka